facebookinstagram

Top vijf voor Bijman tijdens IDM in TsjechiĆ« 

Pearle Gebben Racing heeft een IDM raceweekend in Most afgesloten met wisselende resultaten. Ruben Bijman deed het uitstekend met twee vijfde plaatsen in de IDM Supersport 300 klasse. Kevin Mijwaart en Vasco van der Valk hadden geen geluk in de IDM Supersport 600 categorie. 

IDM Most 3

Goede racedag voor Peare Gebben Racing in Schleiz

Tijdens de trainingen van het IDM in Schleiz verliep het nog niet naar wens voor Pearle Gebben Racing, maar daar kwam tijdens de racedag verandering in. Vasco van der Valk, Kevin Mijwaart en Ruben Bijman wisten zich allen in de wedstrijd flink te verbeteren, waardoor het team met een tevreden gevoel huiswaarts kon keren.

IMG 6573

Mijwaart terug op de motor in Alpe Adria Cup op Oschersleben

Kevin Mijwaart is terug van zijn blessure en klaar om weer te deel te nemen aan de IDM Supersport 600 wedstrijden. Afgelopen weekend reed Kevin mee met een gastoptreden in de Alpe Adria Cup in Oschersleben om zo belangrijke trainingsmeters te maken. De 20-jarige coureur scoorde een nette vierde plaats in de tweede race. 

thumbnail IMG 0742

Van der Valk wint Tourist Trophy race tijdens TT van Assen

Pearle Gebben Racing en Vasco van der Valk hebben zich zowel op de baan als in de paddock positief laten zien tijdens de TT van Assen. Vasco werd de winnaar in de Supersport klasse tijdens de Tourist Trophy wedstrijd. Daarnaast waren er veel gasten aanwezig waar het team een mooie dag mee beleefde.

foto Henk Teerink 1

Pearle Gebben Racing en Van der Valk boeken progressie in Zolder

Pearle Gebben Racing heeft de stijgende lijn met Vasco van der Valk weten door te trekken in Zolder. De 19-jarige coureur stond tijdens de trainingen verder van voren vergeleken met de voorgaande IDM Supersport evenementen. Helaas kon hij dit niet omzetten in een goed resultaat. In de eerste race kwam Van der Valk ten val en de tweede wedstrijd werd vanwege een groot oliespoor afgelast.

IMG 1798